Saltar a continguts

AMPA IES Angeleta Ferrer i Sensat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Comunicats

08/04/2021
Xerrada: La formació professional, una gran oportunitat de futur (8/4)

L'Ateneu organitza una xerrada sobre Formació Professional per ampliar la coneixença d'aquesta opció educativa.

Imatge de complement

La formació professional (FP), ha estat injustament devaluada al nostre territori, ja que tradicionalment els alumnes que no superaven el graduat escolar, requerit pel batxillerat, eren derivats a aquesta branca formativa, més enfocada a les sortides professionals.

Avui pràcticament la totalitat de l'alumnat que ha estudiat Formació Professional entra amb molta més facilitat en el mercat de treball que no pas els que tenen carreres universitàries.

En general, hi ha un fort desconeixement de la FP i l'Ateneu vol contribuir a fer descobrir, a donar valor i a prestigiar aquesta línia d'estudis de vital importància pel futur més immediat i pel treball de les nostres joves generacions.

Per això l'Ateneu organitza aquesta xerrada informativa gratuïta el dijous 8 d'abril a les 19 h. La sessió comptarà amb Miriam Milán (Cap del Servei d'FP del Departament d'Educació), Ferran Castrillo (expert en FP), Miquel Urrutia (director de l'Institut d'FP de Sant Cugat) i Juan Miguel Cortés i Jordi Chica, directors de planta de J. Juan-Brake Systems, de Sant Cugat.

S'intentarà desmuntar els prejudicis i el desconeixement que tenen els i les joves, alguns pares, mares, i famílies en general, que fan que derivin les filles, fills, nets i netes a estudis universitaris per defecte. 

Per acudir presencialment serà necessària inscripció prèvia en aquest enllaç: www.ateneu.cat/inscripcions

També la podeu seguir a través del canal Youtube de l'Ateneu: https://www.youtube.com/channel/UCT9DcIpM7BEsf6aOMsRASNg