Saltar a continguts

AMPA IES Angeleta Ferrer i Sensat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Comunicats

28/01/2020
Trencaclosques (28/3). Obrim inscripcions el 12/2

 

Imatge de complement

 Ja tenim data per al Trencaclosques 2020: dissabte 28 de març al vespre. Les inscripcions s'obriran el dimecres 12 de febrer a les 21h (http://bit.ly/trencaclosques2020i es tancaran un cop s'assoleixi la capacitat del gimnàs (15 equips).

Us veu divertir a la primera edició d’aquest joc de preguntes i respostes tipus trivial per equips? Sou pares o mares d’alumnes, professors o professores, monitors o monitores ... vinculats a l’institut i voleu venir a passar-ho bé? Prepareu-vos per al 2n Trencaclosques de l’Angeleta!

Sabeu qui era Juan Ramon Jiménez? Quantes versions s’han fet de ‘Boig per tu’? Qui va pintar ‘La rendició de Breda’? Quantes potes té una aranya? Qui va ser el primer marit de Liz Taylor? Quina és la bandera de Cambotja?

EL REPTE: el vostre equip haurà d’encertar el major nombre de preguntes com aquestes.

QUAN: el dissabte 28 de març al vespre.

ON: al gimnàs de l’institut.

COM: equips d’entre 5 i 7 participants.

Serà una nit per passar-ho molt bé. Pensarem, jugarem, competirem, riurem i soparem amb altres membres de la comunitat de l’Angeleta.

Aneu fent el vostre equip i poseu-li un nom. Cap al febrer començaran les inscripcions que es tancaran a l’arribar al límit de l’aforament.

La participació al Trencaclosques té un cost de 15 euros per persona que comprèn el material i el sopar.

Animeu-vos i aneu formant el vostre equip per al Trencaclosques!!!

 

Patrocinat per: