Saltar a continguts

AMPA IES Angeleta Ferrer i Sensat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Comunicats

20/06/2020
Beques menjador curs 2020-2021

Des de l'ajuntament ens comuniquen que el proper 22 de juny s'obrirà la convocatòria d'Ajuts Individuals per Menjador Escolar.

 

Ajuntament de Sant Cugat

 Les dates per presentar les sol·licituds seran del 22 de juny al 17 de juliol

Aquest és l'enllaç del tràmit a la seu electrònica de l'Ajuntament on trobareu tota la informació: https://seu.santcugat.cat/seu/ProcedimientoTabs.aspx?tab=1&idProc=29&idnct=543&x=hZ02imO0KTAVi/rKwtW7ig

Les persones interessades poden recollir les sol·licituds a l'Ajuntament tot i que recomanem que facin el tràmit telemàtic ja que per aquesta nova convocatòria hem simplificat i agilitzat el tràmit.

Aquelles famílies que l'any passat van sol·licitar la  beca seran informades de la convocatòria mitjançant un missatge SMS al seu mòbil i rebran també un esborrany de la sol·licitud per notificació telemàtica. Per sol·licitar l'ajut per al curs 2020-21 caldrà confirmar l'esborrany o, en cas necessari, fer el tràmit de modificació de dades. 

Per a noves sol·licituds, cal aportar tota la documentació que acrediti les circumstàncies que s'al·leguen, per tal de ser valorades i tramitar la corresponent sol·licitud.

El tràmit de sol·licitud de  beca es pot fer telemàtic o presencialment amb cita prèvia.

Hi ha disponible l'enllaç per sol·licitar cita prèvia i també  es pot fer per telèfon al 010, o al 900104941, per trucades des de mòbil o fora del municipi: https://citaprevia.gestorn.com/santcugat/#nbb

Per resoldre dubtes i ampliar informació cal dirigir-se a: beques@santcugat.cat  (Olga Giner).

 

Enllaç: Enllaç del tràmit