Saltar a continguts

AMPA IES Angeleta Ferrer i Sensat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Comunicats

02/07/2020
Recollida de material de les taquilles

Donat que aquesta etapa "estranya" ens ha fet canviar molt els nostres hàbits i ens ha fet reestructurar moltes coses entenem que se us pot haver passat recollir el material de les taquilles de l'institut.

 

Informació important

Sabeu que el centre va enviar un correu electrònic informant de la possibilitat de demanar cita prèvia durant les setmanes del 8 i 15 de juny per fer la recollida, però ens consta que moltes famílies no hi van anar. Ahir vam estar parlant amb direcció i els vam demanar una pròrroga, i tot i que estan amb la documentació i gestió de la matrícula ens deixen, de manera excepcional, tornar a accedir al centre la setmana vinent.

 
Insistim en l'excepcionalitat. Se'ns dona permís perquè entenen que molta gent no ha pogut estar alerta dels correus electrònics o no s'ho ha apuntat per la situació atípica, i entenen també que no obrir la taquilla pot implicar haver de pagar diners a Iddink si els llibres hi són allà.
 
Dit això, aquestes són les dades per la RECUPERACIÓ DE MATERIAL DE LES TAQUILLES:
 
1. Trucar al centre de 9 a 14 de dilluns a divendres i demanar hora per recollida de material entre divendres 3 i divendres 9 de juliol.
2. Presentar-se al centre amb mascareta (obligatori). amb una bossa o motxilla.
3. Anar a consergeria dient que veniu a recollir material i se us deixarà accedir durant un temps màxim de 15 minuts. 
NOMÉS PODREU ACCEDIR A LA TAQUILLA, A CAP ALTRE LLOC DEL CENTRE (ni al lavabo)
4. Aviseu a consergeria quan marxeu del centre.
 
PD: Us recordem que només 1r d'ESO serà un curs 100% digital i que per tant a la resta de cursos, tot i haver-hi alguna llicència digital, el curs continuarà funcionant amb llibres. El llistat el rebrem em breu.