Saltar a continguts

AMPA IES Angeleta Ferrer i Sensat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Digues la teva!

18/10/2007
Resposta

No ens sembla que sigui molt guai tenir una web. Més aviat dona molta, moltíssima feina, mai ben valorada. Fa uns mesos no teniem cap canal d'informació cap els pares tret de l'assemblea. Des de la participació al curset per a entitats ofert per l'Ajuntament de St Cugat, hem dedicat moltíssimes hores voluntàriament a introduir tota la informació que hi ha disponible que considerem que aporta REALMENT molta informació i que, al menys per a alguns pares, sí pot servir d'alguna cosa. No creiem que hagis pogut mirar-te-la tota, sincerament. Com t'has ofert a col.laborar amb la comissió de llibres, pot ser amb el teu ajut podrem disposar de la informació que comentes sobre el projecte de reciclatge i publicar-la a la web. Ara no la tenim ni tenim pares que puguin dedicar-se a obtenir-la.
Respecte als llibres de lectura, efectivament és un projecte que volem posar en marxa. Hem comentat el tema amb alguns tutors, ja que han de ser els professors els que organitzin les lectures per a que es puguin fer torns amb els alumnes en la seva lectura. Ens han contesta que no és tan fàcil: alguns llibres es consideren adequats per a que tots els alumnes els tinguin i altres llibres són de treball. De totes formes, alguns llibres de lectura SI podrien formar part del reciclatge i hem de seguir treballant en aquesta línia.
T'esperem a la reunió de la Junta del proper dijous 8 d'octubre, si et va be. en cas que no puguis, podem quedar qualsevol altre dia que et vagi be, per comentar el tema i concretar les possibles actuacions. Ja ens diràs quan et va be.
Gràcies per la teva col.laboració.

Junta AMPA Angeleta