Saltar a continguts

AMPA IES Angeleta Ferrer i Sensat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Digues la teva!

03/03/2012
FELICITATS PER ESPORTS

 


MOLTES GRÀCIES I MOLTES FELICITATS ALS ORGANITZADORS DE LES ACIVITATS D'ESPORTS !!


 


Aquest mati, un cop més, l'equip de futbol sala han tingut partit. QUIN GRAN PARTIT ! Han jugat molt i molt bé. Això té molt de futur. Tenim un gran entrenador i tots han participat amb gran esportivitat i encert. Ho fam cada dia millor. Cal felicitar a tots els que fan possible aquest gran equip de nois i noia que tant bé juguen.


Tant bé va que em sembla que és molt important que des de l'AMPA i l'associació esportiva es potenciï al màxim aquesta activitat. Pel proper curs fora bo que hi hagues dos equips. Un infantil per primer i segon ESO i un altre cadet per tercer i quart. Així podran competir millor. També fora bo valorar la possibilitat de fer els partits dels dissabtes a la pista de l'institut doncs això segur que donaria més ambient a l'equip. Té les seves dificultats i inconvenients però segur que fora de gran profit si es pogues aconseguir. 


Fora bo que des de la comissió d'esports es volgues incoporar algun pare de l'equip com a delegat de l'equip de futbol que pogues ajudar en les tasques d'intendència i millorar la coordinació dels pares i nens que ens trobem els dissabtes per les pistes. Pralant amb el Marc ( el mister ) segur que trobeu la manera.


 


Endevant i Felicitats per la feina !


 

joan salomon