Saltar a continguts

AMPA IES Angeleta Ferrer i Sensat

Navegació

Menú principal

Comunicats

30/06/2019
Projecte reutilització llibres 2019: compra de llibres del curs 2018/19 per part d'Iddink

 

Benvolgudes famílies,

 
Dilluns es posa en marxa el Projecte de Reutilització de llibres 2019. Després d'alguns problemes tècnics que vàrem tenir durant la setmana us informem de què ja podem realitzar la primera part del projecte, que és la possible compra dels nostres llibres del curs passat per part de l'empresa Iddink. Aquest és el procediment a seguir:
 
1. VENDA DELS NOSTRES LLIBRES DEL CURS PASSAT
a) estar al corrent del pagament de l'AMPA pel curs 2019/20 (o si són alumnes del curs passat i no continuen, que hagin pagat l'AMPA corresponent al curs passat). Si no heu fet el pagament ho podeu fer ara (compte ES86 0019 0066 5940 1004 6182 ) o fer una cua específica dilluns abans de fer la cua de venda de llibres. Si pagueu l'AMPA aquest cap de setmana porteu el comprovant imprés o envieu-lo a ampa@insangeletaferrer.com.
b) entrar a la web www.iddink.cat per tal d'enregistrar-se (veure document adjunt "Com vendre els teus llibres usats a Iddink"). El nostre número de centre o "codi per fer comandes" és el 053JF3. Important recordar-ho.
c) un cop enregistrats sortirà automàticament (i se us enviarà al correu indicat) un albarà amb els llibres que es poden portar a vendre. Es recomana imprimir l'albarà.
d) revisar un a un els llibres que voleu vendre per confirmar que són a la llista i que el ISBN coincideix amb el que s'indica allà (si l'ISBN no coincideix exactament però creieu que el llibre és el mateix porteu-lo per si un cas).
e) preparar els llibres que compleixin els 8 requisits que demanen al document "Els criteris de qualitat dels ecoBooks" i marcar-los a l'albarà imprés.
f) anar dilluns 1 de julol de 10 a 14 hores a l'institut per tal de fer la venda d'aquests llibres. No es donarà diners en efectiu, sinó que s'ingressaran al compte detallat a la fitxa de registre (anotar-ho a mà).
 
Tingueu en compte que es faran diferents cues per agilitzar el procés:
 
Cua 1: per les famílies que hagin de pagar l'AMPA en efectiu abans de continuar el procés de venda. 
Cua 2a (triga uns 2 minuts per usuari): cua per les famílies que s'hagin enregistrat i portin imprés o bé en format PDF al mòbil l'albarà dels llibres que ha de vendre;
Cua 2b (triga uns 5 minuts per usuari): per les famílies que s'han enregistrat però no han preparat el procés de compra i per tant no han generat cap albarà;
Cua 2c (triga uns 10 minuts per usuari): per les famílies que ni s'han enregistrat ni, per tant, tenen cap albarà de venda
Cua 3: revisió dels llibres per vendre, per tal de comprovar que s'adapten als requisits.
 
Si ja heu pagat l'AMPA no haureu de fer la cua 1. 
Si heu fet la major part del procés a casa fareu la cua 2a (que triga només 2 minuts) en comptes de la 2b o 2c. 
I si a casa ja heu descartat els llibres que segons el document adjunt "Els criteris de qualitat dels ecoBooks" no són susceptibles de venda llavors portareu menys pes inútilment i trigareu encara menys a la cua 3.
 
AQUEST ÉS L'ÚNIC DIA EN QUÈ IDDINK S'OFEREIX A COMPRAR ELS LLIBRES DE CURSOS ANTERIORS. No hi haurà "repesca" fora d'aquest dia i horari.
 
2. COMPRA DE LLIBRES DEL CURS VINENT
Teniu diferents opcions alternatives (anar a una llibreria qualsevol, comprar-los a un company, etc.). La que us proposa Iddink i l'AMPA és gestionar-ho tot ells i oblidar-vos de cues, falta de llibres o llibres en mal estat. Com?
- podeu comprar amb Iddink tots els llibres de la llista, només alguns o bé cap; és totalment voluntari;
- us enregistreu a la seva web i seguiu les indicacions per fer la compra de llibres. Veureu que podeu escollir entre llibre nou (amb un 10% de descompte del PVP) i ecoBook (amb un 60% de descompte sobre el PVP). Els requisits d'acollir-se a l'ecoBook és cuidar responsablement el llibre i entregar-lo en bones condicions en acabar el curs (veure requisits de conservació al document adjunt "Els criteris de qualitat dels eco Books"). El llibre nou passa a ser de la vostra propietat; el que s'ha de tornar és l'ecoBook, i si no es torna o es fa fora de les condicions requerides llavors s'haurà de pagar el 60% de l'import del llibre, corresponent al descompte que se'ns havia aplicat.
- ja no hi ha llibres socialitzats, o sigui que els alumnes han d'adquirir tots els llibres de la llista d'una manera o una altra abans de l'inici de curs.
 
Aquesta compra de llibres es farà còmodament des de casa, en qualsevol moment, online. Només cal seguir les indicacions de la web: 
- enregistrar-se (número de centre: 053JF3) si no ho heu fet encara;
- anar a "Fer una comanda", i se us demanarà de quin curs és;
- se us seleccionen automàticament els llibres de les obligatòries, però al clicar a "Següent" apareixerà la pantalla on podeu posar, de cada llibre, si el voleu nou, ecoBook (sempre que sigui possible) o no el voleu comprar. En tot moment teniu a la banda dreta un requadre blau amb l'import de la vostra comanda;
- quan acabeu la comanda passeu a pantalles a on s'ofereixen diferents serveis (folrats, material didàctic, assegurança...) i finalment escolliu pagament per transferència o per targeta. 
- LLESTOS! La comanda la rebreu còmodament a casa.
 
Si teniu algun dubte llavors també hi haurà una altra cua per poder fer la compra presencialment a l'institut el dilluns 1 de 10 a 14 hores, però intenteu fer-la des de casa que és bastant fàcil i molt més còmode.
 
Esperem que aquest nou projecte sigui més àgil, més equitatiu i sobretot que ajudi a conscienciar els alumnes de la importància de la cura del material.
 
Us adjuntem la última versió de que disposem del llistat del llibres del curs 2019-2020, Iddink ja la té al seu web.
 
Bona Festa Major!

Annex: Llibres 2019-2020  (pdf 144.09KB)
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats