Saltar a continguts

AMPA IES Angeleta Ferrer i Sensat

Navegació

Menú principal

Llibres de text

Llibres reutilizats Ampliar imatge

L'objectiu de l'intercanvi de llibres és rentaibilitzar al màxim l'ús dels llibres de text, que suposa un important estalvi econòmic per a les families alhora que contribueix a l'estalvi de recursos, ajudant a preservar el nostre medi ambient.

L'AMPA, juntament amb el claustre de l'IES, gestiona la compra i distribució de llibres de text propietat del centre (en diem llibres socialitzats) i ...

Imatge de complement

L'AMPA ha arribat a un acord per la compra dels llibres nous amb la llibreria Alexandria de Sant Cugat (C/ Villà, 10, tel 936 75 32 01) de manera que trobarem els llibres pels alumnes en aquesta botiga i ens faran descomptes en les compres.

Descomptes a les famílies i alumnes :

- Llibres de text: 10% de descompte
- Qualsevol altre llibre: 5% de descompte per les famílies, dient que som ...

Imatge de complement Ampliar imatge

El curs 2014-2015 hem iniciat el projecte de compra-venda de llibres de lectura obligatòria. Els professors i professores han confeccionat la llista dels llibres a llegir durant el curs i els alumnes han tingut l'oportunitat de vendre i comprar els llibres a molt bon preu. La compra-venda s'ha fet durant l'hora del pati a la biblioteca, organitzant els cursos per dies.

Aquest projecte s'ha ...

En fase de definició

L'AMPA s'ha fixat com a objectiu a llarg termini la socialització de tots els llibres dels alumnes.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats