Saltar a continguts

AMPA IES Angeleta Ferrer i Sensat

Navegació

Menú principal

> Tallers / festes / esports / xerrades

Imatge de complement Ampliar imatge

Ja s'ha convertit en tradició el sopar de mares, pares i alumnes de Primer d'ESO. Normalment es fa cap el mes de maig al pati de l'escola, portant cada familia algun plat de tipus pica-pica.

El sopar l'organitzen els propis pares i mares dels alumnes de Primer, assessorats per l'AMPA.

Imatge de complement Ampliar imatge

Des del curs 2013-2014 l'AMPA organitza juntament amb l'escola un dia de xerrades de mares i pares a l'escola, que té per objectiu que mares i pares participin més directament del projecte educatiu compartint la seva experiència laboral, o ua afició... el tema és completament lliure. Alguns temes que han sortit:

- Fotografia
- Planàries (cucs, visualització amb lupes al laboratori)
- ...

Imatge de complement Ampliar imatge

Mares i pares de parla anglesa van participar un dia a l'escola fent una xerrada sobre aspectes d'interès del seu païs d'origen, Estats Units, Anglaterra, Escòcia i Canadà Aquesta activitat va ser proposada pel departament d'anglès.

Imatge de complement Ampliar imatge

El curs 2013-2014 el Mario Izcóvich, pare del Gabriel de 4t d'ESO, es va oferir per organitzar un Taller de comunicació amb els adolescents, ja que és una de les activitats que porta a terme com a part de la seva professió. Al taller hi van participar 30 persones i va ser tot un èxit! .

Imatge de complement Ampliar imatge

Durant el curs 2012-21013 mensualment es van organitzar partits els vespres de dimarts o dijous, cada mes un esport diferent, handbol, bàsquet o futbol.

Imatge de complement Ampliar imatge

Durant el curs 2011-2012 es van organitzar partits de diferents esports de mares i pares i una bicicletada per Collserola el mes d'abril.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats