Saltar a continguts

AMPA IES Angeleta Ferrer i Sensat

Navegació

Menú principal

Activitats i celebracions

Imatge de complement
30 d'octubre

A l’escola se celebra cada any la castanyada amb diferents activitats esportives, com triplets de bàsquet, un partit de futbol entre alumnes i profes, jocs al gimnàs, jocs de Play Station, pel.lícules, tallers, jocs de taula… els tallers i jocs, a més a més de la venda de castanyes, pastissos i gofres, són organitzats pels alumnes de 4rt d’ESO per recaptar diners pel seu viatge de fi d’etapa.
Aquestes activitats comencen a l’hora del pati de manera que les tres primeres hores es fan les ...

Imatge de complement
Al llarg del curs

L'escola col.labora amb diverses campanyes solidàries com ara amb la Fundació GLORR en la recollida de roba i calçat usats en favor dels nens i nenes més defavorits; col.labora en la venda de productes d'Intermón el Dia de la Solidaritat, i amb el Banc d'Aliments el mes de desembre, campanya en la que participen les alumnes i els alumnes de 2n d'ESO.

Imatge de complement Ampliar imatge
A l'Auditori

El cor de l’institut participa amb el Cor Infantil de Sant Cugat i altres escoles en el Musical de Nadal. El curs 2013-2014 van interpretar el Conte de Nadal: Mr. Scrooge.

Imatge de complement Ampliar imatge
Celebració de Nadal

L´últim dia de classe, abans de les vacances de Nadal, l'institut celebra el Dia de la Solidaritat, organitzant xerrades i tallers relacionats amb el Medi Ambient, la Interculturalitat i la Convivència.

Una de les activitats en la que necessiten la col·laboració de dos o tres mares i pares és en la venda de productes de la ONG Intermón. L'horari de la venta de productes és aproximadament de 9:30 a 13:30. També sol.licitem als voluntaris que facin algunes fotos de la celebració per penjar-...

Imatge de complement Ampliar imatge
8 de març

Els alumnes fan treballs relacionats amb el tema de la dona i s'exposen al vestíbul.

Imatge de complement
23 d'abril

El dia de Sant Jordi els alumnes músics organitzen un concert a les pistes i després es fa l'entrega dels premis del concurs de poesia i narrativa. Els alumnes guanyadors reben txecs per comprar a les botigues de Sant Cugat. L'AMPA paga aquests txecs.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats